Sluiten

Categorieën

Filters
  Dierenvriend - Zondag 30 Juli 2023

  Dierenvriend Kaastrainers

  Dat klinkt als een leuke en belonende manier om met je hond te trainen! Kaastrainers kunnen een geweldige beloning zijn voor honden vanwege hun smaak en geur. Hier zijn enkele tips om effectief te trainen met kaastrainers:

  1. Koop de juiste kaastrainers: Zorg ervoor dat je kaastrainers kiest die veilig zijn voor honden en geschikt zijn voor training. Er zijn verschillende merken en soorten op de markt, dus kom naar de winkel in Vlissingen Walstraat 87 of koop ze online bij ons: https://www.dierenvriend.nl/kaastrainers.html 

  2. Kies een rustige trainingslocatie: Zoek een rustige plek zonder afleidingen om te trainen. Een plek waar jij en je hond zich kunnen concentreren, verhoogt de effectiviteit van de training.

  3. Begin met basiscommando's: Als je hond nog niet goed getraind is, begin dan met eenvoudige commando's zoals "zit", "lig", "blijf" en "kom hier". Gebruik de Dierenvriend kaastrainers als beloning wanneer je hond de commando's correct opvolgt.

  4. Beloon goed gedrag onmiddellijk: Geef de Dierenvriend kaastrainers direct nadat je hond het gewenste gedrag vertoont. Dit helpt je hond om de associatie tussen het gedrag en de beloning te begrijpen.

  5. Wees consistent: Training vergt geduld en consistentie. Oefen regelmatig met je hond en wees consequent met je beloningen en commando's.

  6. Varieer de beloningen: Hoewel je hond gek is op kaastrainers, is het belangrijk om af en toe ook andere beloningen te gebruiken, zoals stukjes gekookte kip, worteltjes of hondenkoekjes. Hierdoor blijft de training interessant voor je hond.

  7. Houd trainingssessies kort: Honden hebben een beperkte aandachtsspanne, vooral als het om training gaat. Houd de sessies kort en leuk, en stop als je merkt dat je hond moe wordt of zijn interesse verliest.

  8. Positieve versterking: Gebruik altijd positieve versterking tijdens de training. Prijs je hond en geef hem de kaastrainers als beloning wanneer hij iets goed doet. Vermijd straffen, want dit kan de motivatie van je hond om te trainen verminderen.

  9. Maak het uitdagender: Naarmate je hond beter wordt in de basiscommando's, kun je de training uitdagender maken door nieuwe commando's toe te voegen of bestaande commando's te combineren.

  Onthoud dat elke hond anders is, dus het kan even duren voordat je de beste aanpak voor jouw hond hebt gevonden. Blijf geduldig en geniet van het proces van samen trainen!
  De keuze van onze winkel is reuze. Zowel online als de fysieke winkel. 
  Neem gerust een kijkje op onze webshop DierenvriendNL: https://www.dierenvriend.nl/

  Nieuws & Tips

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »