Sluiten

Categorieën

Filters
  Dierenvriend - Woensdag 19 Juli 2023

  Nieuw Hondenvoer: Italiaanse Buffel

  Van boerderijen & viskwekerijen die we kennen en vertrouwen

  Het is, voor ons, heel belangrijk om te weten waar onze fantastische ingrediënten vandaan komen.

  Daarom zeggen wij, trots, dat ons versvlees opgehaald word bij boerderijen en viskwekerijen die onze producent kent en vertrouwt.

  Het vlees wordt opgehaald in koelwagens om de versheid te bewaren, om vervolgens getest te worden om te bevestigen dat het om de hoogste kwaliteit gaat, waarna het langzaam gekookt wordt in de keuken.

  Langzaam gekookt vlees – de enige manier

  Wij weten dat langzaam gekookt vlees thuis zorgt voor de beste smaken in de meest heerlijke maaltijden. Daarom vertrouwt onze producent in dit zelfde proces voor uw voeding.

  Neem nu de beste zalm, of de meest heerlijke eend, het vlees is langzaam gekookt om de eiwitten te beschermen, de smaak te versterken en al het goede te behouden. Dit zorgt dat uw huisdier altijd in staat is de voeding te verteren en alle voedzame voordelen te benutten.

  Door deze manier van het koken van het vlees zijn we ook in staat om de smaakvolle oliën uit het vlees te winnen en deze, als ingrediënt, op de buitenkant van het brokje aan te brengen, en zo een onweerstaanbare smaakvolle maaltijd te creëren.

  Het mengen van het recept en het vormen van het brokje

  Na het koken van het vlees, worden alle overige ingrediënten, waaronder zoete aardappel en een mix van superfoods, toegevoegd. Iedere superfood heeft zijn unieke goede eigenschap. Het is een recept, gecreëerd vanuit een passie voor het welzijn van uw huisdier, dat een complete, heerlijke en voedzame maaltijd biedt.


  Wij geven ook om het milieu

  Wij weten dat dierenwelzijn en langzaam koken zeer belangrijk zijn, maar we weten ook dat milieubewustzijn bij de productie van voeding even belangrijk is.

  Daarom hebben we een producent van petfood die zich bewust is van de lokale gemeenschap, de lokale ecologie en uiteindelijk ook de planeet bij het maken van ons petfood.

  Zij werken naar compleet CO2 neutrale productie, verwerken al het gebruikte water on-site en hebben 20.000 bomen geplant in de laatste 5 jaar.

  We weten dat we er alles aan moeten doen om te zorgen dat onze planeet niet uitputten, onze kinderen en kleinkinderen vertrouwen ons dat wij nu al het juiste doen.

  We hopen dat uw geliefde huisdier geniet van ons petfood en dat u met plezier heeft gelezen hoe onze vertrouwde producent onze petfood speciaal voor u maakt.

  Momenteel hebben wij alle soorten in 6 smaken van zakken van 2 KG:
  Er komen ook grotere zakken aan. 

  https://www.dierenvriend.nl/dierenvriend-italiaanse-buffel-2-kg.html


  Nieuws & Tips

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »