Sluiten

Categorieën

Filters

  Account niet nodig, wel handig!

  Wist je dat je met een account wensenlijstjes kunt maken?

  Aan de slag!

  Handig & Veilig accessoires voor de hond.

  Als je met je hond op pad gaat, wil je er natuurlijk voor zorgen dat jullie beiden veilig zijn. Hier hebben we wat tips & producten voor jou en je hondenvriendje Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Veilig op pad met je hond

  Als je met je hond op pad gaat, wil je er natuurlijk voor zorgen dat jullie beiden veilig zijn. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat jullie samen kunnen genieten van een veilige wandeling:

  1. Houd je hond aangelijnd wanneer je je niet bij een losloopgebied bevindt. Als je je hond aangelijnd houdt, verklein je de kans dat hij per ongeluk de weg op rent of een gevaarlijke situatie veroorzaakt. Bovendien voorkomt een aangelijnde hond dat hij andere mensen of dieren lastigvalt. Vooral in het broedseizoen.
  2. Zorg voor een goede halsband en riem. Het is belangrijk om een halsband te hebben die goed past en niet te strak zit. Kies daarnaast voor een riem die sterk genoeg is om je hond te kunnen houden, maar niet te lang zodat je de controle kunt behouden. Controleer regelmatig of de halsband en riem nog in goede staat zijn.
  3. Wees alert op gevaarlijke situaties. Tijdens het wandelen kunnen er verschillende situaties ontstaan die gevaarlijk zijn voor je hond, zoals drukke wegen, fietspaden of loslopende honden. Wees alert en houd je hond onder controle om gevaarlijke situaties te voorkomen.
  4. Houd rekening met het weer. Als het warm is, zorg er dan voor dat je voldoende water meeneemt en dat je hond niet oververhit raakt. In de winter kun je je hond beschermen tegen de kou met een jasje of trui. Zeker als je naar het strand gaat, neem voldoende water mee. Anders heb je kans dat de hond zout water gaat drinken, waar de meeste maagjes niet tegen kunnen.
  5. Zorg voor goede verlichting. Als je in het donker gaat wandelen, zorg er dan voor dat zowel jij als je hond goed zichtbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van verlichting op de halsband of kleding.

  Door deze tips op te volgen, kun je veilig op pad met je hond. Vergeet niet om altijd alert te blijven en te genieten van jullie tijd samen!

  Veilig op pad met... een adreskokertje

  Een adreskokertje is nog steeds een slimme accessoire om te hebben, zelfs als het een beetje lastig kan zijn om er een om te doen. Het biedt een eenvoudige manier om contactgegevens bij de hand te hebben in het geval dat je hond ooit verdwaalt raakt. Sommige adreskokertjes hebben zelfs QR-codes waarmee de vinder direct contact kan opnemen met de eigenaar - super handig toch?

  Veilig op pad met... verlichte halsband

  Er zijn verschillende redenen waarom je je hond een halsband met verlichting zou kunnen geven. Allereerst kan het bijdragen aan de veiligheid van je hond, met name tijdens het uitlaten in de avonduren of 's nachts. Door de verlichting is je hond beter zichtbaar voor automobilisten en andere weggebruikers, wat de kans op ongelukken verkleint.

  Een halsband met verlichting kan ook nuttig zijn als je hond de neiging heeft om weg te rennen of te verdwalen tijdens wandelingen. Met de verlichting is het gemakkelijker om je hond te vinden als hij zich verstopt in de struiken of in het donker rondzwerft.

  Bovendien kan een halsband met verlichting er gewoon leuk uitzien! Er zijn veel verschillende stijlen en kleuren beschikbaar, waardoor je de halsband kunt aanpassen aan de persoonlijkheid van je hond. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een felgekleurde halsband met knipperende lichtjes voor een speels effect, of juist voor een strakke en stijlvolle halsband met subtiele verlichting.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »