Sluiten

Categorieën

Filters
    Ferdi - Dinsdag 21 Maart 2023

    Verhuizing Dierenvriend.nl

    Hey, dierenvrienden! Wij, Ferdi & Martijn, zijn Dierenvriend NL, een online winkel speciaal voor jouw geliefde huisdieren - honden en katten. Ja, ja, we weten het - we zijn nog maar net begonnen en we moeten nog groeien. Maar we kunnen jullie verzekeren dat we heel hard werken om onze winkel uit te breiden en jou de beste ervaring te bieden.

    Soms gaat het niet zoals gepland, en dat geldt ook voor ons. Na een tijdje online en in de regio dierbenodigdheden te verkopen, kwamen er al snel achter dat een ander platform ons sneller en efficiënter kon helpen. En dankzij Ferdi's briljante brein kregen we het idee om een fysieke winkel te openen! Hoe cool is dat?! Maar zoals altijd is er een oplossing voor alles. We willen graag dat jullie ons helpen door opnieuw een account aan te maken op onze website, zodat we jullie de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

    Ons doel is om onze winkel toekomstbestendig te maken en het gemakkelijker te maken voor jou en jouw huisdieren. Dus, kom langs, maak -opnieuw- een account aan en word lid van onze Dierenvriend-familie. We hebben allerlei leuke spulletjes voor jouw honden en katten en we zijn altijd blij om je te helpen bij het vinden van het juiste product.

    Laten we samenwerken om jouw huisdieren gelukkig en gezond te houden. Bedankt voor je steun en voor het kiezen van Dierenvriend NL als jouw huisdier-winkel. We zien je snel!


    Had je al een account bij ons? Dan hoef je dus alleen maar een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit doe je door op "wachtwoord vergeten" te klikken, je ontvangt dan een mailtje, volg de instructies op... et voila! Ontvang je niks? Dan zit het mailtje in je spam inbox.

    Via onderstaande link kun je jouw wachtwoord reset aanvragen:

    Wachtwoord vergeten

     

     

    Nieuws & Tips

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »