Sluiten

Categorieën

Filters
    Ferdi - Woensdag 5 Oktober 2022

    Het begin van Dierenvriend NL

    Online Dierenwinkel & Specialist

    Ken je dat? Je wilt hondenvoer bestellen van goede kwaliteit en het liefst goedkoop. Dan heb je eindelijk een online dierenwinkel gevonden, zijn ze daar zo erg op honden gespecialiseerd dat ze helemaal geen producten hebben voor andere huisdieren. Zit je dan met je konijn, poes of vogel waarvoor je dus nog speciaal ergens anders moet shoppen.

    Tikkeltje eigenwijs, uniek en dol op dieren

    Hoi! Ik ben Ferdi en ik ben altijd druk met dieren. We hebben 2 hondjes en een heleboel dieren-logeetjes. Daarom heb ik de bewuste keuze gemaakt om mijn boodschappen voortaan online te bestellen. Zo houd ik tijd over voor mijn huisdieren, mezelf, mijn partner, het werk en voor jou. Juist ja, want jij bent nu op de webshop terecht gekomen, die ik ben gestart. Het is een paradoxaal verhaal waarbij ik een kleine poging doe om het uit te leggen lees je in deze blog. Bespaar je tijd, lees het niet ;-)

    In het kort: De producten die ik nodig had voor onze eigen vriendjes en de vriendjes op het werk wilde ik zo eenvoudig mogelijk kunnen bestellen bij één (online) dierenwinkel. Nu ben ik een tikkeltje eigenwijs, want zo makkelijk was het niet. Neem bijvoorbeeld hondenvoer. Voor het perfecte hondenvoer moest ik niet alleen betalen voor de inhoud, maar ook voor de mooie verpakking met sierlijke logo's. Logisch, maar de gedachten dat het goedkoper kon zonder die luxe zak heeft me er toe gezet verder te zoeken. En alles wat ik heb gevonden -de producten die wij zelf gebruiken & waar wij achter staan- vind jij nu hier op deze webshop.

    Dierbenodigdheden thuisbezorgd voor klanten van Hondenservice Zeeland (HSZ) was de opzet, ondertussen is het een online winkel geworden toegankelijk voor heel Nederland. Regionaal hebben we nog steeds de eigen bezorgdienst voor de HSZ dierenvriendjes. HSZ haalt honden op, laten ze lekker ravotten, brengen ze terug thuis en als het baasje zijn bestelling heeft geplaatst wordt dit meteen thuisbezorgd. Super makkelijk, persoonlijk en bespaart een hoop tijd . Nu kunnen we zelf niet het hele land door rijden daarom worden bestellingen buiten de regio bezorgd door PostNL. Minder persoonlijk, zelfde kwaliteit & gemak.

    Kies voor gemak & bespaar tijd

    Via de handige productfilters navigeer je makkelijk tussen alle huisdier benodigdheden. Vergelijk producten met elkaar en zie in één oog opslag welk katten- of hondenvoer voor jou het beste is. Zo kun jij lekker snel online boodschappen doen en houd je meer qualitytime over voor je dierenvriendje.

    Onbezorgd thuisbezorgd!

    Nieuws & Tips

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »